Kort testament met uitsluitingsclausule

Uw testament voordelig en snel geregeld

Vanaf € 250,- all-in

Waarom een testament van 030notariaat?

Wij van 030notariaat staan erom bekend dat we snel en secuur kunnen werken. Als u bij ons bent geweest voor de bespreking van uw testament, ontvangt u binnen 5 werkdagen het ontwerp van uw akte in huis. Dat is wel zo makkelijk omdat u dan de bespreking nog niet bent vergeten.

Wat kan ik inregelen?

Onze gewaardeerde en vooraf verzonden vragenlijsten (inclusief tips) van diverse soorten testamenten, helpen u bij het nemen van een juiste beslissing. Zo kunt u thuis al doorlezen waarover de bespreking zal gaan.

Hoe zit het met de erfenis?

Als een van de weinige notariskantoren berekenen wij tijdens de bespreking de erfbelasting bij verschillende testamentvormen. Zonder extra kosten. Zo wordt voor u inzichtelijk gemaakt welke variant voor u fiscaal het voordeligst is.

Direct een offerte aanvragen?

Kwalitatief de voordeligste notaris

Vraag een offerte aan

Ontvang binnen 1 minuut een door ons op maat gemaakte offerte, 24/7 en geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen. Dan kunt u contact met ons opnemen, of gebruik ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

  • Derdengeldenrekening: NL95 ABNA 0544 9980 06

Openingstijden

Het kantoor is geopend op werkdagen van 08.45 uur tot 17.00 uur. Afspraak buiten reguliere kantooruren is op verzoek mogelijk.

Of gebruik ons contactformulier