2e Hypotheek

Uw 2e hypotheek snel geregeld

Vanaf € 643,- all-in

Onze uitgebreide service bij een 2e Hypotheek, zonder extra kosten!

Als u een notaris zoekt voor uw woning, dan wilt u wel een notaris die alles snel en 100% voor u regelt. Zeker bij zo'n belangrijke gebeurtenis als het aangaan van een 2e hypotheek van uw bestaande woning. Zonder extra kosten voor extra service. 030notariaat is kwalitatief de voordeligste.

Wat is een 2e hypotheek

Wanneer u al een hypotheek op uw woning heeft zitten, dan bestaat na verloop van tijd de mogelijkheid dat u geld nodig heeft voor bijvoorbeeld het opknappen of uitbreiden van uw woning. Als de mogelijkheid er is, dan kunt u een 2e hypotheek afsluiten. Een 2e hypotheek is een aanvullende hypotheek die wordt afgesloten op de eerste hypotheek. U kunt zelf bepalen bij welke geldverstrekker u een 2e hypotheek af wilt sluiten. Maar u dient vooraf wel eerst bij een notaris langs te gaan.

Wij staan er om bekend dat onze dossiers op orde zijn. Bij de overdracht van een woning moet alles ‘klaar staan’: niet alleen de leveringsakte moet in orde zijn maar ook alle stukken en gelden binnen zijn.

Het vergt veel tijd om dat goed te regelen. Wij van 030notariaat doen onze uiterste best daarvoor. Door bijvoorbeeld pro-actief te bellen met instanties waarvan wij de gegevens nog nodig hebben. Of door hypotheekadviseurs en klanten tijdig te berichten als de hypotheekstukken nog niet ontvangen zijn (dit komt vaker voor dan men denkt). Klanten bellen als de gelden nog niet zijn gestort. Enzovoorts.

In de vele jaren dat ons kantoor bestaat (sinds 2006), kunnen we ons slechts 1 geval herinneren waarin een overdracht van een woning vertraging heeft opgelopen.

Direct een offerte aanvragen?

Kwalitatief de voordeligste notaris

Vraag een offerte aan

Ontvang binnen 1 minuut een door ons op maat gemaakte offerte, 24/7 en geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen. Dan kunt u contact met ons opnemen.

Contactgegevens

  • Derdengeldenrekening: NL95 ABNA 0544 9980 06

Openingstijden

Het kantoor is geopend op werkdagen van 08.45 uur tot 17.00 uur.

Of gebruik ons contactformulier